Om Almotec

Almotec är ett nystartat företag grundat av Niclas Edin. Han vill tillgodose behovet av en pålitlig, opartisk och kunnig resurs genom vilka svenska tillverkningsföretag kan beställa prototyper.

Företaget är grundat på antagandet att våra kunder inte nödvändigtvis har tid, kompetens eller kontakter för prototyper eller produktionsdelar. Vi hanterar korta ledtider ifrån projektgenomgång till leverans av material.

Grundaren, Niclas Edin, har lång erfarenhet av projektledning och prototypframtagning. 2015 lanserar han Almotec som bygger på hans erfarenhet och kontakter över hela världen.

Många av våra kunder är säkra på deras krav, men vänder sig till oss för att dra nytta av vårt omfattande nätverk av noga utvalda leverantörer. De värdesätter det faktum att vi avsevärt minskar deras arbetsbörda genom att erbjuda de mest lämpliga och kostnadseffektiva lösningar, de bäst lämpade leverantörerna samt att ta itu med varje önskad del av produktionen. Det innebär att de kan slappna av, lita på att de är i trygga händer och att deras produkter kommer att levereras i tid och inom budget.

Marknaden för prototyper och produktionsdelar utvecklas i en fenomenal takt. Att hålla up-to-date med de senaste produktionsprocesser och leverantörsalternativen är ett heltidsjobb - eller åtminstone är det så för oss.

Plocka gärna upp telefonen och prata med oss. Vi är övertygade om att vi kan hjälpa er.


Inlägg

Almotec

Almotec

2016-10-10

Det är dina önskemål och krav som styr vårt arbete. Med tillgång till en full uppsättning av 3D-print maskiner från SLA till mer konventionella CNC-styrda maskiner kommer vi att leverera prototyper och ...

Läs mer »

Ny Hemsida

2016-04-06

Nu har vi lanserat en ny hemsida. Klicka dig in och se vad vi gör.

Läs mer »

Erfarenhet av projektledning sedan 1999

2015-11-17

Grundaren till Almotec, Niclas Edin, har arbetat med projektledning, prototypframtagning och lågvolymproduktion sedan 1999. År 2015 väljer Niclas att starta Almotec och stå på helt egna ben. Med lång  ...

Läs mer »

 Kontaktinfo

Almotec AB

Niclas Edin

Idrottsgatan 7

333 31 Smålandsstenar

Telefon: 073-943 10 73

Kontorstider

Måndag-fredag: 07.30-16.30
Lunch: 12.00-13.00

Kontakta oss & karta

 Tipsa andra

 Följ oss

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 427 andra.

Almotec AB
Idrottsgatan 7
333 31 Smålandsstenar
Telefon: 073-943 10 73
www.almotec.se