Konsultuppdrag

I vårt jobb ingår det att vägleda och guida kunder till rätt teknik och rätt materialval. Vare sig det gäller prototyper eller produktionsdetaljer.

Vi är de första att erkänna att vi inte kan allt, men vi vet säkert någon som har kunnandet i just de ni söker. På Almotec är vi glada om vi kan hjälpa till och guidar er gärna i utvecklingsprocessen även om ni inte använder våra tjänster eller vårt nätverk.

Fråga oss här »

Rådgivning 

 

Har ni kört fast?

Har ni kört fast i konstruktionen av formsprutat gods? Genom att ta itu med designfrågor tidigt hjälper vi till med en DFM analys (Designing For Manufacture). Det hjälper er att eliminera kostsamma ändringar i verktyg eller förseningar i tillverkningsprocessen som orsakas av problem på grund av design. Almotec erbjuder även en fullständig Moldflow analys!

Har ni frågor om detta? Kontakta oss här »

DFM

DFM  

 


Inlägg

Nya projekt

2017-08-31

Nu har vi lagt semestern bakom oss. Många av er har fullt upp i produktionen och en massa "deadlines" att hålla. Almotec finns här för att hjälpa till. Vi erbjuder en professionell, opartisk tjänst  ...

Läs mer »
Tid
Almotec

Almotec

2016-10-10

Det är dina önskemål och krav som styr vårt arbete. Med tillgång till en full uppsättning av 3D-print maskiner från SLA till mer konventionella CNC-styrda maskiner kommer vi att leverera prototyper och ...

Läs mer »

 Kontaktinfo

Almotec AB

Niclas Edin

Idrottsgatan 7

333 31 Smålandsstenar

Telefon: 073-943 10 73

Kontorstider

Måndag-fredag: 07.30-16.30
Lunch: 12.00-13.00

Kontakta oss & karta

 Tipsa andra

 Följ oss

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 427 andra.

Almotec AB
Idrottsgatan 7
333 31 Smålandsstenar
Telefon: 073-943 10 73
www.almotec.se